KELEBIHAN RIZHAZA GREEN PROPOLIS @ PROPOLIS HIJAU BRAZIL

Melawan Jangkitan – Bee Propolis mengandungi bioflavonoid dan gabungan madu dan tumbuhan lain yang merangsang badan untuk melawan jangkitan.

Meningkatkan Sistem Imun Semuladi – Ia membantu untuk merangsang badan menghasilkan imun secara semulajadi. Ia juga menghasilkan interferon yang menguatkan sistem imun badan.

Anti-Radang – Propolis lebah membantu mengurangkan masalah keradangan seperti bengkak, kemerahan, kesakitan dan ketidakselesaan. Propolis lebah juga bertindak sebagai aspirin semulajadi untuk membantu masalah radang lain seperti radang sendi, ekzema atau proriasis.

MMelegakan Alahan – Alergi atau alahan adalah tindak balas imun yang disebabkan oleh sumber-sumber seperti debu, makanan, bahan kimia dan sebagainya. Kajian telah menunjukkan bahawa propolis lebah boleh membantu menghalang tindakbalas alahan ini terhadap bahan-bahan berbahaya yang menyebabkan alahan.

Jangkitan Saluran kencing – UTI adalah jangkitan biasa yang tentu lebih kerap dihidapi oleh wanita. Bee Propolis boleh dijadikan alternatif untuk membantu mengawal jangkitan tanpa menjejaskan sistem imun. Pengambilan antibiotik mungkin akan melemahkan sistem imun badan. Propolis adalah antibiotik semulajadi lembut yang membunuh kuman dengan meneutralkan dan menyahaktifkan kuman.

Rizhaza Brazillian Green Propolis 10ML

  • Product Code: PKM029
  • Availability: In Stock
  • RM89.00