About Baik Beli

Siapa kami?


BAIK BELI ENTERPRISE ialah sebuah syarikat online store yang menjual pelbagai produk-produk secara onlineSyarikat (BAIK BELI ENTERPRISE - SA0364999-A) telah dimulakan sejak akhir tahun 2015. Syarikat ini telah memasukkan pelbagai produk untuk dijual melalui website  iaitu www.baikbeli.my di Malaysia. 


Apa yang kami jual di sini dan kenapa anda perlu memilih kami?


Kami menjual produk - produk seperti makanan, minuman, buku, pakaian dan lain - lain. Kami juga sedaya upaya memberikan harga yang berpatutan kepada para pembeli di samping berusaha untuk memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan - pelanggan kami. Kami juga menjual pelbagai pilihan jenama yang menarik yang boleh didapati dari antarabangsa dan juga tempatan. Selain itu, anda tidak perlu lagi menghadapi kesesakan lalu lintas, dan juga beratur panjang untuk membeli belah, anda hanya perlukan komputer atau pun telefon mudah alih sahaja. Dengan perkhidmatan penghantaran kami yang cepat dan boleh dipercayai, anda hanya perlu duduk berehat dan tunggu tempahan anda akan sampai kepada anda.

 

Bagaimanakah cara untuk menghubungi kami?


Jika anda mempunyai sebarang persoalan/ cadangan/ komen mengenai kami atau servis kami atau sebagainya, bolehlah hubungi kami melalui e-mail baikbeli@gmail.com atau whatsapp di 0111 - 308 7485. Insha Allah kami akan memberikan respon dengan kadar segera!


Membeli belah dengan selamat.


Memahami kepentingan membeli belah dengan selamat dan terjamin. Kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai pilihan pembayaran yang selamat, dimana anda membayar secara atas talian dan kami akan menghantar tempahan kepada anda. Yakinlah bahawa kualiti produk dan kesahihan daripada kami. Semua pembelian di Baik Beli adalah terjamin sebagai produk tulen, baru, tidak cacat atau rosak. Jika produk kami bermasalah, sila pulangkan semula barangan tersebut kepada kami dan kami akan menghantar produk tersebut kepada anda bergantung kepada terma dan syarat.


Khidmat Pelanggan.


Untuk sebarang pertanyaan atau maklum balas, sila hubungi Khidmat Pelanggan kami dan kami akan cuba yang terbaik untuk bertindak balas kepada pertanyaan anda dalam tempoh yang terdekat.